Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa pomidorų padaže

Mėsa pomidorų padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jautiena, kumpis , 1,2 kilogramo
  • Morkos , 300 gramų
  • Petražolės , 200 gramų
  • Svogūnai , 150 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
  • Pomidorų pasta , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną įtrinti druska, pipirais ir sutrintu česnaku. Mėsoje padaryti gilias siauras įpjovas, į jas prikišti šiaudeliais supjaustytų morkų ir petražolės šaknies. Likusias morkas, petražolės šaknį pakepinti su susmulkintais svogūnais šaukšte aliejaus. Supilti pomidorų tyrę ir troškinti 3–5 min.

  2. Gilioje keptuvėje įkaitinti likusį aliejų, jame apkepinti iš visų pusių mėsą, sudėti daržoves, įpilti vandens ir troškinti apie 1 val. Pagardinti druska, pipirais, patinkančiais prieskoniais ir dar 15 min. troškinti.

  3. škepusią mėsą išimti, o likusį padažą sutirštinti miltais. Prieš tiekiant mėsą supjaustyti griežinėliais ir apipilti padažu. Valgyti su bulvėmis ir daržovėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mišrainė su makaronais Kepta žuvis marinate Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Virtos “gėlytės” Naminė pica Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!