Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa pomidorų padaže

Mėsa pomidorų padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kalakutiena , 450 gramų
  • Salieras, lapkočiai , 3 vienetai
  • Morkos , 3 vienetai
  • Pomidorai , 400 gramų
  • Vištienos sultinys , 1 litras
  • Lęšiai , 60 gramų
  • Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • Aitrioji paprika
  • Petražolės, šviežios, kapotos , 1 saujelė
  • Perlinės kruopos, mirkytos , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintame aliejuje pakepinti mėsą, paskui sudėti susmulkintas morkas, salierus, svogūnus ir per naktį mirkytas perlines kruopas, lęšius, supilti sultinį ir virti 50 minučių.

  2. Suberti supjaustytus nuluptus pomidorus, sukrėsti pomidorų tyrę, pagardinti prieskoniais ir dar virti 10 minučių.

  3. Nukelti nuo ugnies sriubą ir berti kapotas petražoles , pagardinti aitriąja paprika.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Karališkosios kalmarų salotos Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Marinuota strimele Laužo troškinys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!