Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Mėsa su grybų padažu prancūziškai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė , 700 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Česanakas , 4 skiltelės
  • Fermentinis sūris , 300 gramų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Druska , 4 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, malti , 4 žiupsneliai
  • Pievagrybiai , 500 gramų
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

  2. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.

  3. Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.

  4. Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.

  5. Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Purūs keksiukai Kotletai su varške Virtų bulvių cepelinai su mėsa Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!