Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Mėsa su grybų padažu prancūziškai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė , 700 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Česanakas , 4 skiltelės
  • Fermentinis sūris , 300 gramų
  • Majonezas , 200 gramų
  • Druska , 4 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, malti , 4 žiupsneliai
  • Pievagrybiai , 500 gramų
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

  2. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.

  3. Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.

  4. Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.

  5. Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Zrazai su trimis įdarais Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Keksiukai su spanguolėmis Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!