Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su morkomis ir razinomis

Mėsa su morkomis ir razinomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Razinos , 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Česanakas , 1 skardinė
  • Jautiena , 500 gramų
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ir kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus.

  2. Dar po kiek laiko - česnaką. Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės. Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min.

Receptą atsiuntė Vaidota
Komentarai2
Sandra

as ir ne megeja jo labai kur det, bet reikia del, antrosios puses, jis cesnakus megsta

Lina Žebrauskienė

man be cesnako:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje Purūs keksiukai Salotos su lašiša Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!