Greita paieška
Receptai
Draugai
Mėsa su morkomis ir razinomis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Razinos , 2 valgomieji šaukštai
- Morkos , 2 vienetai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Česanakas , 1 skardinė
- Jautiena , 500 gramų
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ir kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus.
Dar po kiek laiko - česnaką. Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės. Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min.
Receptą atsiuntė Vaidota
Komentarai2
- Komentuoti
Sandra

as ir ne megeja jo labai kur det, bet reikia del, antrosios puses, jis cesnakus megsta
Lina Žebrauskienė

man be cesnako:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!