Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su morkomis ir razinomis

Mėsa su morkomis ir razinomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Razinos , 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Česanakas , 1 skardinė
  • Jautiena , 500 gramų
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas kepinti aliejuje, sudėti mėsą ir kepti, kol mėsytė beveik iškeps, tada sudėti svogūną ( pusžiedžiais arba kubeliais), laiškus.

  2. Dar po kiek laiko - česnaką. Sudėti prieskonius, razinas. Galima įdėti šaukštą grietinės. Troškinti ant silpnos ugnies apie 5 min.

Receptą atsiuntė Vaidota
Komentarai2
Sandra

as ir ne megeja jo labai kur det, bet reikia del, antrosios puses, jis cesnakus megsta

Lina Žebrauskienė

man be cesnako:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Purūs blyneliai Dešrelės su bulvėmis Cukinija žiemai "Donecko" Kopūstų ir porų salotos Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!