Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su žemės riešutų padažu

Mėsa su žemės riešutų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinė , 100 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Bazilikas , 1 žiupsnelis
  • Žemės reišutai , 3 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vandens , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustome plonai,pamušame, pabarstome prieskoniais, miltais ir apkepame aliejuje, kol gražiai paraus. Tuo metu puode užviriname nedaug vandens ir sudedame apkepusią mėsą. patroškiname, kad mėsytė suminkštėtų.

  2. Padažui: į nedieli puodą dedame grietinę , sviestą, baziliką, riešutus ir maišamt pakaitiname, kad padažas būtų vientisas. pilame ant troškintos mėsos, patiekiame su daržovių salotomis. Skanaus

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Varškės pyragas su pudingu Folijoje kepta vištiena Nugarinės šašlykas Keksiukai su spanguolėmis Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!