Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsa su žemės riešutų padažu

Mėsa su žemės riešutų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinė , 100 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Bazilikas , 1 žiupsnelis
  • Žemės reišutai , 3 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vandens , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustome plonai,pamušame, pabarstome prieskoniais, miltais ir apkepame aliejuje, kol gražiai paraus. Tuo metu puode užviriname nedaug vandens ir sudedame apkepusią mėsą. patroškiname, kad mėsytė suminkštėtų.

  2. Padažui: į nedieli puodą dedame grietinę , sviestą, baziliką, riešutus ir maišamt pakaitiname, kad padažas būtų vientisas. pilame ant troškintos mėsos, patiekiame su daržovių salotomis. Skanaus

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Purūs keksiukai Šaltiena greitpuodyje Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!