Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos apkepėlė su baklažanais

Mėsos apkepėlė su baklažanais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Baklažanai , 0,5 vieneto
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Morkos , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Faršas , 150 gramų
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  2. Sutarkuoti morką.

  3. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių.

  4. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių.

  5. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes.

  6. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 C orkaitėje apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Šaltiena greitpuodyje Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!