Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos duona

Mėsos duona
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Morkos , 1 vienetas
  • Juoda duona , 2 riekės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Sūris, kietasis , 100 gramų
  • Krapai
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai, malti , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.

  2. Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.

  3. Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

  4. Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Česnakinis padažas kebabams Šalta kava su sultimis Vaisių ir uogų desertas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!