Greita paieška
Receptai
Draugai
Mėsos grybukai
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulienos faršas , 1 kilogramas
- Bulvės , 1 kilogramas
- Fermentinis sūris , 500 gramų
- Pievagrybiai , 12 vienetų
- Svogūnai , 3 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Majonezas , 6 valgomieji šaukštai
- Česnakai , 4 skiltelės
- Prieskonių mišinys , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 1 lašas
Gaminimo instrukcija:
Mėsą pagardiname prieskoniais.
Skardą išklojame kepimo popieriumi, ant jo dedame mėsą. Blynukų forma padaryta.
Bulves nuskutame ir išverdame. Sugrūdame grūstuvu.
Morkas sutarkuojame. Svogūną ir pievagrybius susmulkiname. Viską pakepiname keptuvėje.
Sūrį sutarkuojame. Išmaišome su majonezu.
Sluoksniuojame: ant mėsos blynukų dedame kepintas morkas ir svogūną, pievagrybius, virtas, sugrūstas bulves. Ant viršaus užklojame sūrio - majonezo masę.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Kepame apie 1 valandą. Skanaus!
Receptą atsiuntė Rasa J
Gairės:
karšti užkandžiai, kiaulienos užkandžiai
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!