Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos grybukai

Mėsos grybukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas , 1 kilogramas
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Fermentinis sūris , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 12 vienetų
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Majonezas , 6 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Prieskonių mišinys , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 1 lašas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą pagardiname prieskoniais.

  2. Skardą išklojame kepimo popieriumi, ant jo dedame mėsą. Blynukų forma padaryta.

  3. Bulves nuskutame ir išverdame. Sugrūdame grūstuvu.

  4. Morkas sutarkuojame. Svogūną ir pievagrybius susmulkiname. Viską pakepiname keptuvėje.

  5. Sūrį sutarkuojame. Išmaišome su majonezu.

  6. Sluoksniuojame: ant mėsos blynukų dedame kepintas morkas ir svogūną, pievagrybius, virtas, sugrūstas bulves. Ant viršaus užklojame sūrio - majonezo masę.

  7. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.

  8. Kepame apie 1 valandą. Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa J
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Pomidorų sriuba su ryžiais Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!