Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos ir pievagrybių troškinys

Mėsos ir pievagrybių troškinys
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Pievagrybiai , 500 gramų
  • Raudonasis svogūnas , 4 vienetai
  • Saliero stiebai , 2 vienetai
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Grietinė , 100 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Troškiniui aš naudojau namuose konservuotą mėsą. Imant žalią, ją reikėtų apkepti keptuvėje su pipirais, lapeliais, druska bei svogūnais.

  2. Po to supilti smulkintus pievagrybius ir patroškinti viską kartu. Masę iš keptuvės suversti į puodą. Į jį dar sudėti smulkintas bulves ir žalias petražoles, salierą, įberti po trupučiuką visų prieskonių, sudėti grietinę, įpilti tiek vandens, kad troškinys būtų apsemtas ir virti apie 20 min.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Cukinijų padažas Naminė pica Paprastas jogurtinis pyragas Slyvų uogienė Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!