Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos ir porų sriuba

Mėsos ir porų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Porai, stiebai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Vanduo , 1 litras
  • Sūris, lydytas , 300 gramų
  • Morkos , 2 vienetai
  • Sultinys, „Maggi“ daržovių (kubeliai) , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 litras
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustykite kubeliais, o porą žiedais.

  2. Į puodą supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite maltą mėsą. Tuomet sudėkite porus, svogūnus bei morkas, paskaninkite druska ir pipirais ir kepkite viską kartu.

  3. Tuomet suberkite „Maggi“ sultinio kubelius, pripilkite vandens ir palaukite kol užvirs. Viską virkite ant vidutinės ugnies apie 10 min.

  4. Į sriubą sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite.

    Patiekite su smulkintomis petražolėmis.

 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pikantiški vištienos kepsneliai SVARAINIŲ SIRUPAS Grybų ikra Burokėlių salotos Kepti kaštonai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!