Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėtos, šviežios , 1 pundelis
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
  • Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) , 1 pakelis
  • Pomidorai, trinti , 500 gramų
  • SANTA MARIA raudonėliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, smulkintas , 1 skiltelė
Padažui:
  • Sultinys, vištienos , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

  2. Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki
    225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos.

  3. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

  4. Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su varške Braškių ir kivių uogienė Česnakinis padažas kebabams Citrinų pyragas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Tradicinis avienos šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!