Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos lizdeliai su įdaru

Mėsos lizdeliai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Česnakas, smulkintas , 2 skiltelės
  • Druska, Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 200 mililitrų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išminkyti maltą mėsą, kiaušinį, česnaką ir prieskonius.

  2. Iš paruošto faršo kepimo skardoje formuoti kotletėlius su įdubimu įdarui įdėti.

  3. Sutarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną troškinti nedideliame kiekyje aliejaus ant nedidelės ugnies. Kai daržovės suminkštės, paskaninti druska, pipirais ir supilti grietinėlę. Truputį pavirinti, kad sutirštėtų.

  4. Į paruoštus faršo lizdelius dėti po šaukštą troškintų daržovių ir pašautį į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Želė tortas „Vasarėlė“ Pievagrybių padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!