Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos maltinukai

Mėsos maltinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa , 500 gramų
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Grietinė , 200 gramų
  • Kopūstai , 500 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Džiūvėsėliai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Į maltą mėsą (kiaulieną ar jautiena) dedame tarkuotą morką, tarkuotą kopūstą (burokine tarka), smulkintą svogūną kepintą, kiaušinius ir prieskonius, gerai išminkome masę.

  2. Formuojame maltinukus, apvoliojame džiūvėsėliuose, kepame orkaitėje.

  3. Iškepusius maltinukus apipilame grietine, palaikome orkaitėje šiltai, kad grietinė įsigertų į mėsą, apie 10min. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Purūs blyneliai Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Vištienos širdelių guliašas Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!