Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos suktinukai

Mėsos suktinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Šoninė, rūkyta , 300 gramų
Marinatui:
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Vanduo , 1 stiklinė
Papuošimui:
  • Sūris , 150 gramų
Mėsa:
  • Kiaulienos karbonadas , 0,5 kilogramo
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustome plonais šiaudeliais ir truputį pamarinuojame (actas, druska, cukrus, vanduo).

  2. Rūkytą šoninę supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su marinuotais svogūnais.

  3. Karbonadą susipjaustome ir išmušame, pabarstome druska ir mėgstamais prieskoniais.

  4. Į išmuštą karbonadą dedame paruoštą masę, susukame ir perveriame mediniu krapštuku.

  5. Dedame į skardą, kepame orkaitėje, prieš kepimo pabaigą užbarstome tarkuoto sūrio, dar pakepame 10 min. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Makaronai su pomidorais ir sūriu Vengrijos agurkai Pomidoru ir kiaušiniu salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!