Greita paieška
Receptai
Draugai
Mėsos suktinukai su slyvomis
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
500g Kiaulienos arba veršienos nugarinės arba kumpio, džiovintų slyvų,aliejaus, stiklinė karšto vandens, prieskonių kepsniams.
Mėsą supjaustome plonai griežinėliais, išmušame, pabarstome prieskoniais.Ant mėsos dedame nuplautas džiovintas slyvas ir susukame, persmeigiame mediniu dantų krapštuku, kad neišsivyniotų. Iš visų pusių apkepame aliejuje, užpilame karštu vandeniu iki pusės ir troškiname ant nedidelįs ugnies. valgome su šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis
Komentarai2
- Komentuoti
Valentina Kazakevičienė

O aš slyvą dar įvynioju į šoninės gabalėlį( o toliau viskas pagal receptą),atsiranda dar vienas prieskonis
jolanta kasputienė

skanumėlis...
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!