Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos tefteliai

Mėsos tefteliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta , 1 kilogramas
  • Morkos, susmulkuntos , 2 vienetai
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Ryžiai , 0,5 pakelio
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Lauro lapai
  • Druska
  • Pipirai
  • Kiaušinai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į kiaulieną įmušti kiaušinius, berti druskos ir prieskonių, sudėti ryžius, susmulkintas ar sutarkuotas morkas (galima ir virtas) ir gerai išmaišyti masę. Formuoti mėsos kukuliukus ir sudėti juos į troškintuvą kartu su lauro lapais. Troškinti 20 - 30 minučių.

  2. Kitoje keptuvėje į karštą aliejų sudėti apkepti svogūnus. Tada, maišant, berti miltus. Sudėti pomidorų padažą ir maišyti, pripilant karšti virinto vandens.

  3. Į keptuvę su padažu sudėti kukuliukus ir troškinti dar 10 - 15 min. ant lėtos ugnies.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Biskvitinis pyragas Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!