Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos troškinys laivelyje

Mėsos troškinys laivelyje
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė , 500 gramų
  • Pupelės, konservuotos , 2 skardinės
  • Pomidorai savo sultyse , 1 skardinė
  • Sūris, tarkuotas , 50 gramų
  • Pipirai, čili, džiovinti , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.

  2. Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių. Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių. Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutės.

  3. Tiekti ant Isbergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Faršu įdarytos paprikos Dešrelės su bulvėmis Krabų lazdelių suktinukai Vištienos širdelių guliašas Šalta kava su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!