Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos troškinys su grybais

Mėsos troškinys su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė , 0,5 kilogramo
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė , 250 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Saulėgrąžų aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjausčiau juostelėmis ir pakepinau keptuvėje apie 5 minutes.

  2. Pievagrybius susmulkinau, o sūrį sutarkavau smulkia tarka.

  3. Pakepinau miltus sausoje keptuvėje ir supyliau grietinėlę (15 proc. riebumo). Viską nuolatos maišant kaitinau, kol grietinėlė užvirė. Grietinėlę paskaninau prieskoniais.

  4. Į stiklinį kepimo indą sudėjau mėsą, ant viršaus grybus ir viską užpyliau grietinėlės padažu. Viršų apibarsčiau sūriu.

  5. Jei mėgstate, galima pridėti žalumynų.

  6. Kepiau apie 20 minučių 200 laipsnių karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Slyvų uogienė Vanilinis ledų kokteilis Kugelis su cukinija Zrazai su trimis įdarais Kepti baklažanai su pomidorais ir grybais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!