Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos vėrinukai

Mėsos vėrinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Paprika saldžioji , 1 vienetas
  • Svogūno laiškai , 3 vienetai
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti 2-3 cm dydžio kubeliais. Papriką, česnaką ir svogūno laiškus sutrinti. Į šią marinato masę įmaišyti druską ir pipirus. Marinatą sudėti ant mėsos ir sumaišyti. Palaikyti 3-4 val.

  2. Po to mėsą suverti ant iešmų ir kepti grilyje arba ant laužo.

  3. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Šaltiena greitpuodyje Varškės pyragas su pudingu Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!