Greita paieška
Receptai
Draugai
Mėsos vėrinukai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Aliejus , 50 mililitrų
- Čiobreliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Paprikos milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Petražolės, susmulkintos , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
- Kiaulienos sprandinė , 0,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais (4x4 cm). Tinka ir vištienos filė.
Į aliejų įmaišyti čiobrelius, paprikos miltelius, kmynus, pipirus, druską ir petražoles.
Mėsos kubelius užpilti marinatu.
Palaikyti bent 2 valandas, geriausia palikti šaltai bent 1 parai.
Mėsą suverti ant medinių pagaliukų ir kepti grilyje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!