Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos vėrinukai

Mėsos vėrinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Čiobreliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Paprikos milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės, susmulkintos , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 0,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais (4x4 cm). Tinka ir vištienos filė.

  2. Į aliejų įmaišyti čiobrelius, paprikos miltelius, kmynus, pipirus, druską ir petražoles.

  3. Mėsos kubelius užpilti marinatu.

  4. Palaikyti bent 2 valandas, geriausia palikti šaltai bent 1 parai.

  5. Mėsą suverti ant medinių pagaliukų ir kepti grilyje, kol abi pusės gražiai apskrunda.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Vištienos širdelių guliašas Marinuota strimele Astros kepsnys Kiaulienos nugarinė su sūriu Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!