Greita paieška
Receptai
Draugai

Mėsos vyniotinis "Naminukas"

Mėsos vyniotinis "Naminukas"
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 11

Gaminimo instrukcija:
  1. vistienos gabaliuku be kaulo (geriausei tinka isdarinetos slauneles);
    paruosto farso;
    1/2 bulves;
    morkos;
    prieskoniu, cesnakines druskos

  2. bulve sutarkuojam, morkas supjaustom su obuoliu skustuku. visa tai imaisome i farsa
    sudedam viena prie kitos vistienos gabaliukus, juos paprieskoniuojame, padruskiname.
    ant vistiesnos uzdedame farsa sumaisyta su tarkuota bulve, morkom. po to viska susukam spausdami i ritini. idedam i plevele
    suvyniojame i politileno plevelia, po to i merlia arba paklode. perrisame. verdame apie 1,5 val. po to paslegiama (geriausiai per nakti)

Komentarai11
Sandra

turiu mesiniu recetuku ir nemazai, tik pagrindinis kompiuteris, is kurio keliu yra pagedes nepataisomai, o ten visa receptu kolekcija surinkta buvo, tai dabar jei iseis kaip nors issaugot duomenis tuos tai idesiu

Waja

pastoviai gaminu, taip dabar išdresiruota ranka, pridėjau šį receptą prie mėgstamų patiekalų
Ola, gal dar dažko panašaus nesudėtingo turit? gal galėtumėte receptuką mėsinį įmesti, ačiū

sisi

aisku bandysim gamint,dekui...

sisi

aisku bandysim gamint,dekui...

Sandra

nesuyra, labai standziai ir tvirtai viskas buna. reikia tik gerai paslegti

sisi

ar pjaunant nesuyra (nesutrupa),ar buna gerai sulipe prduktai ?

Waja

gaminau, valio, pavyko, gardu, siūlau ir kitiems pamėginti

Sandra

jo, del minkstumo as dedu, ir dar geriau "surisa" farsa.

Waja

ola, kodėl ta tarkuota bulvė, ką ji priduoda, aš tarkuotą bulvę dedu į kotletų faršą, kad jie minkštesni būtų, tai gal čia irgi t.p.? Aš mėginsiu

jolanta kasputienė

va čia tai skanu nerealiai...

Lina Žebrauskienė

megstu tokius naminukus :))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žuvies vyniotinis Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!