Greita paieška
Receptai
Draugai

Mielinės bandelės su kokoso įdaru

Mielinės bandelės su kokoso įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kokosas , 1 vienetas
  • Citrinos , 1 vienetas
  • Miltai , 800 gramų
  • Grietinėlė, (12% riebumo) , 500 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Mielės , 25 gramai
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Perlinis cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilės milteliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilti miltus, viduje padaryti duobutę. Į ją supilti nešaltą grietinėlę, kurioje išplaktas vienas visas kiaušinis ir kito trynys, ištirpintos mielės, vanilinis cukrus ir cukrus. Masę pamaišyti su miltais iš duobės kraštų ir dubenį padėti šiltai.

  2. Kai matosi, kad jau pakilo, reikia minkyti rankomis.

  3. Įpilti 3 šaukštus aliejaus ir masę išmaišyti su visais miltais. Jei limpa prie rankų, vadinasi trūksta miltų.

  4. Palaukti, kol pakils antrą kartą.

  5. Stalą patepti aliejumi ir iškočioti tešlą.

  6. Ją supjaustyti keturkampiais.

  7. Ant kiekvieno keturkampio dėti po šaukštą įdaro, pagaminto iš tarkuoto kokoso, medaus, citrinos žievelių.

  8. Suformuoti trikampę bandelę. Suklijuoti 2 jos kampus - gausis lapelis.

  9. Aptepti kiaušinio baltymu, pabarstyti perliniu cukrumi.

  10. Kepti apie 30 minučių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Gardutėlė kriaušių uogienė Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!