Greita paieška
Receptai
Draugai

Mielinės tešlos pyragas

Mielinės tešlos pyragas
Mielinės tešlos pyragas Mielinės tešlos pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Žalumynai , 1 sauja
  • Sūris , 200 gramų
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 450 gramų
  • Vanduo , 230 gramų
  • Mielės, sausos , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus , 50 mililitrų
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.

  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.

  3. Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.

  4. Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Kukurūzai su medumi Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!