Greita paieška
Receptai
Draugai
Mielinės tešlos pyragas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Mėsa, malta , 500 gramų
- Žalumynai , 1 sauja
- Sūris , 200 gramų
Tešlai:
- Kvietiniai miltai , 450 gramų
- Vanduo , 230 gramų
- Mielės, sausos , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Augalinis aliejus , 50 mililitrų
Aptepimui:
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Pienas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!