Greita paieška
Receptai
Draugai

Mielinės tešlos sausainėliai

Mielinės tešlos sausainėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 250 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Tryniai , 3 vienetai
  • Pienas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinės , 3 valgomieji šaukštai
  • Mieės , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles išleisti dalyje šilto pieno, pridėti miltus, viską išmaišyti ir palikti kilti. Kai užkils supilti ištirpintą sviestą, miltus ir viską gerai išmaišyti.

  2. Iš pakilusios tešlos padaryti riestainėlius, sudėti juos ant riebalais išteptos skardos ir palaikyti kol vėl šiek tiek pakils. Tada juos aptepti kiaušinio tryniu, apibarstyti cukrumi ir kepti 30min. 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Čenakai Kiaulienos nugarinė su sūriu Įdaryti makaronų vamzdeliai Bulviniai vėdarai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!