Greita paieška
Receptai
Draugai

Mielinės tešlos spurgytės

Mielinės tešlos spurgytės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bandelės, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės (sausos) , 1 pakelis
  • Pienas, ar vanduo (šiltas) , 1,5 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
  • Šokoladas, juodas , 100 gramų
  • Aliejus (virimui) , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles užpilam cukrum ir šiltu pienu ar vandeniu, gerai išmaišome ir leidžiame pastovėti.
    Į dubenį beriam miltus, padarom dubutę, pilam aliejų ir mielių masę. Viską gerai išminkome. Jei reikia įsipilam daugiau skysčio ar miltų. (Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų). Leidžiame pakilti, uždengę rankšluostėliu šiltoje vietoje.

  2. Prikaistuvyje įkaitiname aliejų. Tuo metu formuojame spurgytes (apvalias ar baronkytes). Aliejui gerai įkaitus dedame spurgytes ir apskrudiname iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

  3. Ištrauktas dedame ant vienkartinių rankšluosčių, kad sugertų riebalų perteklių.
    Išsitirpiname šokoladą ir apliejame ar aptepame kiekvieną spurgytę.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Keksiukai su spanguolėmis GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Pyragas Damų kaprizas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!