Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 600 gramų
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.

  2. Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.

  3. Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Komentarai2
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių mišrainė su majonezu Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!