Greita paieška
Receptai
Draugai
Mieliniai čeburėkai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Miltai , 500 gramų
- Mielės , 30 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanduo , 1 stiklinė
- Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Mėsos faršas , 600 gramų
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.
Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.
Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.
Kepkite įkaitintame aliejuje.
Komentarai2
- Komentuoti
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)
aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!