Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 600 gramų
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.

  2. Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.

  3. Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Komentarai2
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Skaniausias šokoladinis pyragas Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Orkaitėje keptas ešerys Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!