Mieliniai čeburėkai
- Miltai , 500 gramų
- Mielės , 30 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Vanduo , 1 stiklinė
- Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Mėsos faršas , 600 gramų
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.
Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.
Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.
Kepkite įkaitintame aliejuje.
- Komentuoti

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta
Panašūs receptai
Daugiau receptųSutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.
Rodyti kitą patarimą