Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 600 gramų
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.

  2. Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.

  3. Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Komentarai2
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Silkė su cinamonu Mieliniai čeburėkai Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!