Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai čeburėkai

Mieliniai čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 2

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Mielės , 30 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Grybų sultinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Mėsos faršas , 600 gramų
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų padarykite mieline tešlą ir palaikykite šiltai 30 minučių.

  2. Sultinio kubelį ištirpinkite 4 šaukštuose šilto vandens, sumaišykite su faršu, kiaušiniu, prieskoniais, druska, pipirais ir viską išmaišykite.

  3. Iškočiokite 1 cm tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio apskritimą. Į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 minučių pakilti.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje.

Komentarai2
Gurmanas maisto guru

Aš tai į buljoną įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

aslena

kaip i ceburekus tai mesos per daug prideta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Paprikų ir pomidorų salotos Marinuota strimele Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!