Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai žagarėliai

Mieliniai žagarėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Mielės , 20 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiama mielinė tešla, ją reikia kildinti du kartus.

  2. Po to pakilusią tešlą iškočiojame kuo ploniau (apie 2 mm storio).

  3. Suformuojame žagarėlius ir verdame įkaitinatame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi.

Komentarai1
ag

skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Purūs blyneliai Žuvis prancūziškai Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!