Greita paieška
Receptai
Draugai

Mieliniai žagarėliai

Mieliniai žagarėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Mielės , 20 gramų
  • Kiaušinio tryniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 50 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiama mielinė tešla, ją reikia kildinti du kartus.

  2. Po to pakilusią tešlą iškočiojame kuo ploniau (apie 2 mm storio).

  3. Suformuojame žagarėlius ir verdame įkaitinatame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi.

Komentarai1
ag

skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!