Greita paieška
Receptai
Draugai

Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušėm

Mielinis pyragas su varške ir koncervuotom kriaušėm
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Varškė , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos esencija , 3 lašai
  • Konservuotos kriaušės , 0,5 litro
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Mielės , 25 gramai
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus.

  2. Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešla paliekame tešlos bortelius.

  3. Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu.

  4. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Ant pyrago viršaus padarome pagražinimus iš tešlos, patepame kiaušinio plakiniu ir dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 40 min. Iškepusį pabarstome cukraus pudra. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Marinuota strimele Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!