Greita paieška
Receptai
Draugai

Migdolinė sūrio tarta

Migdolinė sūrio tarta
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Migdolų pasta , 50 gramų
  • Sūris (filadelfijos) , 100 gramų
  • Cukrus , 60 gramų
  • Grietinėlė , 1 skiltelė
  • Želatina , 15 gramų
  • Biskvitas (tarta) , 1 vienetas
  • Romas, šviesus , 30 mililitrų
  • Braškės , 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užilti grietinėlę ir palikti išbrinkti. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės.

  2. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinęlę ir gerai išplakti.

  3. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai1
To Rasa

Grietineles cia viena stikline turi buti. Reiketu pataisyt...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raudonųjų serbentų kisielius Grybų padažas Šparaginių pupelių sriuba Burokėlių salotos Šviežių kopūstų sriuba Kepta vištiena su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!