Greita paieška
Receptai
Draugai

Migdoliniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 125 gramai
  • Sviestas , 75 gramai
  • Cukrus , 75 gramai
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Šokoladas , 30 gramų
  • Migdolų drožlės , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas.

  2. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą.

  3. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą.

  4. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 laipsnių orkaitėje. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.

Receptą atsiuntė Luka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!