Greita paieška
Receptai
Draugai

Migdolų žiedeliai

Migdolų žiedeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Cukrus , 125 gramai
  • Kiaušinio tryniai , 4 vienetai
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinos žievelė , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Migdolai , 125 gramai
  • Sviestas , 125 gramai
Glajui:
  • Kiaušinio baltymai , 2 vienetai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Migdolai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijojame miltus ir išberiame ant medinė lentelės. Miltuose padarome duobutę, sukrečiame kiaušinių trynius, grietinę, tarkuotą citrinos žievelę, cukrų bei druską. Ant miltų sudedame gabaliukais pjaustytą sviestą ir maltus migdolus. Išminkome tešlą, suvyniojame į drobinį rankšluostį ir palaikome šaltai.

  2. Tešlą dar kartą gerai išminkome, suformuojame 1 cm storio volelį ir supjaustome 8 cm ilgio atkarpomis. Volelius apvoliojame miltuose ir susukame žiedelius.

  3. 2 kiaušinių baltymus išplakame su grietine. Aptepame šiuo glajumi žiedelius ir apibarstome kapotais migdolais. Kepame ant riebalais išteptos skardos, kol gražiai pagels. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Vitalija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!