Greita paieška
Receptai
Draugai

Miltinės ausytės

Miltinės ausytės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 500 gramų
  • Vanduo , 400 mililitrų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus virimui
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, vandens, kiaušinio išminkyti tešlą. Įdėti į šaldytuvą 1 val. Iš iškočiotos tešlos darome ausytes. Virti aliejuje. Išvirtos tinka prie įvairių sriubų, keptos mėsos, su spirgais.

Receptą atsiuntė Kornelija
Komentarai2
Lina Žebrauskienė

kvadratelis, sulenki i trikampi ir suemi du kampus kaip skarele.

nijole

O kaip tas ausytes išlankstyti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Įdaryti makaronų vamzdeliai Pyragas "Skenduolis" Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Sūrio padažas makaronams Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!