Greita paieška
Receptai
Draugai

Miltinės ausytės

Miltinės ausytės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 500 gramų
  • Vanduo , 400 mililitrų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus virimui
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, vandens, kiaušinio išminkyti tešlą. Įdėti į šaldytuvą 1 val. Iš iškočiotos tešlos darome ausytes. Virti aliejuje. Išvirtos tinka prie įvairių sriubų, keptos mėsos, su spirgais.

Receptą atsiuntė Kornelija
Komentarai2
Lina Žebrauskienė

kvadratelis, sulenki i trikampi ir suemi du kampus kaip skarele.

nijole

O kaip tas ausytes išlankstyti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai varškinukai Svogūnų pyragas (Onion cake) Plikyti sausainiai Kepta vištiena su majonezu Raugintų kopūstų sriuba Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!