Greita paieška
Receptai
Draugai

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 27 lankytojai 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus sudėti į dubenėlį ir gerai išmaišyti.

  2. Pieno reikia pilti tiek, kad tirštumas būtų tinkamas blynams, tirštesnės grietinėlės konsistencijos. Pilti tešlą į keptuvę ir apkepti kiekvieną blyną iš abiejų pusių.

Komentarai5
Marija

:D

jadze

reikia aliejaus?

Jankovskaja

Kokie skanus <3 o kvapas tiesiog privercia paragaut ^^

stase

skanu net lb

Simona Tomlinson

Niam...Niam...Blynai liux :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Čenakai Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!