Greita paieška
Receptai
Draugai

Mini čeburekai

Mini čeburekai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kefyras , 1 stiklinė
  • Kiaušinai , 1 vienetas
  • Miltai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Kiaulienos - jautienos faršas , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska, Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).

  2. Įdarui. Į faršą sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.

  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti.

  4. Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos sriuba su kariu Marinuotos šparaginės pupelės Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija Vanilinis varškės apkepas Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!