Greita paieška
Receptai
Draugai

Mini veršienos kepsniukai su abrikosais ir abrikosų padažu

Mini veršienos kepsniukai su abrikosais ir abrikosų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. versienos file;
    konservuotu abrikosu;
    prieskoniu-kvapniuju pipiru,sheri pipiru;citrininiu pipiru;lauzo kepsnio pipiru;sojos gribu skonio padazo;cesnako ar jo granuliu;baltuju pipiru.
    balto vyno (saldaus).

    Padazui:

    abrikosu sirupo;
    1 saukstas miltu;
    truputis alivuogiu aliejaus;
    truputi smulkintu abrikosu;
    pipiru;
    universaliu prieskoniu.

  2. Versiena supjaustome riekelemis,lengvai pamusame,suprieskoniuojame ir paliekame porai valandu.
    I pamustos mesytes gabaliuka,dedame abrikoso pusele ir sueme virsuje susmeigiame mediniu pagaliuku.
    Dedame i kepimo inda,ipilame apie 300 ml. vyno ir dedame i ikaitinta orkaite panasiai 1 valandai.

    Pasigaminame padaza:

    i ikaitinta alieju,pilame miltus,pakepiname,tada supilame apie 300 ml.abrikosu sirupo (kur buvo abrikosai),taip pat supilame skysti,kuris liko iskepus mesyte.Sudedame kelis smulkintus abrikosus ir viska gerai issukame.Pagardiname pipiriukais ir kitais megstamais prieskoniais.
    Patiekiame su padazu ir salotomis.

Komentarai6
Alfredas Dailyda

Man taip pat geriau prie mėsos DARŽOVĖS...

Lina Žebrauskienė

yra daug kam nepatinka vaisiai prie mesos.

viktorija

o man tai...mėsa su saldžiais vaisiais neeeeeee :

irena tavoriene

skanumelis!!

Lina Žebrauskienė

aciu uz vertinima :))

jolanta kasputienė

labai gražu(kas be ko ir skanu)...;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Taco Salotos su lašiša Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!