Greita paieška
Receptai
Draugai

Miškininko grybų pietūs

Miškininko grybų pietūs
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Pienas , 1,5 stiklinės
  • Sviestas , 25 gramai
  • Grybai , 350 gramų
  • Dešra , 100 gramų
  • Rūkyta šoninė , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame bulves, įpilam pieną, sudedam sviestą, užvirinam ir sutrinam košę.

  2. Grybus supjaustom, susmulkinam dešrą ir lašinukus arba rūkytą šoninę, svogūną.

  3. Viską dedame į keptuvę ir kepame, jei reikia įdedame truputėlį sviesto.

  4. Iškeptus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir druska, išmaisome.

  5. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše. Skanaus

Receptą atsiuntė Inga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Mėsos troškinys su daržovėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Taco Nugarinės šašlykas Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!