Greita paieška
Receptai
Draugai

Mišrainė su baravykais

Mišrainė su baravykais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Gaminimo instrukcija:
  1. 3 bulvės, 2 morkos, 2 burokėliai, 1 petražolės šaknelė, 1 saliero galvutė, 50-100g džoivintų baravykų, 1 raugintas agurkas, 1 kiaušinis, truputis acto, druskos, cukraus, 3 šaukštai aliejaus.

  2. Atskirai išverdamos neskustos bulvės ir morkos. Burokėliai taip pat verdami atskirai. Išvirtos atvėsintos daržovės ir agurkai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Petražolės ir salierai išverdami mėsos sultynyje arba kartu su daržovėmis ir smulkiai supjaustomi. Kiaušinis išverdamas kietai, taip pat supjaustomas kubeliais. Baravykai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir supjaustomi. Viskas sudedama į platų indą, užpilame aliejumi, įdedama pagal skonį acto, druskos, cukraus ir išmaišome. Tokią mišrainę tinka puošti sūdytais arba marinuotais grybais, kiaušiniu, petražolėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!