Greita paieška
Receptai
Draugai

Mišrainė su silke

Mišrainė su silke
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vyno actas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Silkės filė , 2 vienetai
  • Burokėlis , 1 vienetas
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Vyno acto , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, sudėkite supjaustytus burokėlius ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies, kol burokėliai bus gatavi.

  2. Baigiant troškintis, įpilkite pagal skonį acto. Silkės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.

  3. Obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais, kaip burokėlius. Į dubenėlį sluoksniais sudėkite burokėlius, obuolius ir silkę.

  4. Mišrainę užpilkite padažu, pagamintu iš aliejaus su garstyčiomis ir lašelio acto. Prieš patiekdami mišrainę palaikykite šaldytuve.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Sluoksniuotos tuno salotos Šašlykas orkaitėje Vištienos širdelių guliašas Česnakinis padažas kebabams Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!