Greita paieška
Receptai
Draugai

Moliūgų košė

Moliūgų košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Moliūgas , 300 gramų
  • Cukrus , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Ryžiai , 50 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Pienas , 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Moliūgą nulupti, išvalyti sėklas, supjaustyti nedideliais gabaliukais, užpilti verdančiu vandeniu, įdėti cukrų, druską ir virti, kol užvirs. Tuomet įberti ryžius ir virti 40 min. ant nedidelės ugnies. Tuomet įpilti pašildytą sviestą ir virti, kol viskas išvirs.

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Kreminė svogūnų sriuba Kepta žuvis marinate Keksiukai su spanguolėmis Varškės pyragas su jogurtu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!