Moliūgų pyragas
- Moliūgai , 0,5 kilogramo
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Cukrus , 1 stiklinė
- Miltai , 3 stiklinės
- Kepimo milteliai , 1,5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus , 0,5 stiklinės
- Šokolado drožlės , 1 valgomasis šaukštas
- Obuoliai , 1 vienetas
- Pabarstukai , 1 valgomasis šaukštas
Moliūgą nuplauti, išpjauti sėklas ir nuskusti žievelę, jį sutarkuoti į bliūdą (gaunasi košė), supilti cukrų, atskirai išplakti kiaušinius ir supilti (atskirai išplakus kiaušinius daugiau iškils pyragas), supilti miltus, kepimo miltelius ir aliejų. Norintiems galima įtarkuoti ir 1 - 2 obuolius.
Viską išmaišius supilti į blėtą pabarstytą miltais ir įdėti į įkaitintą orkaitę iki 200 laipsnių ir kepti 40 minučių. Skanaus :)
- Komentuoti

kepsiu bet as 1 valgysiu,seimunai moliugas neskanu

na kepu jau antra karta pagal si recepta,db ziuresiu kas gausis,nes idejau y tesla grietines ir citrinos,gal geriau iskils:)

seip tai gavosi neblogas pyragas,tik recepte nera parasyta kur deti sokolada?

Gaminau si pyraga,bet man jis nepatiko.Matyt nepratus esu prie tokio...keisto skonio.

Supilkite pusę tešlos į blėtą ir suberkite šokolado drožles tada supilkite likusią dalį. :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimą