Greita paieška
Receptai
Draugai

Moliūgų pyragas su medumi

Moliūgų pyragas su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 350 gramų
  • Moliūgas, tarkuotas , 250 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Citrina (sultys) , 0,5 vieneto
  • Cukraus pudra , 4 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinė pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą kartu su medumi ištirpinti ant garų.

  2. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, kvapius pipirus ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, po to sumaišyti su tarkuotais moliūgais.

  3. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, pamažu maišant, berti į skystą masę.

  4. Skardą ištepti sviestu ir supilti tešlą.

  5. Dėti į karštą orkaitę ir kepti 30 minučių.

  6. Aplaistyti cukraus pudros - citrinų glaistu. Aromatingas labai šis pyragas, lengva pagaminti, rudas, nors be kakavos.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vanilinis ledų kokteilis Nugarinės šašlykas Lengvos kopūstų salotos Braškių ir kivių uogienė Raudonoji Mėrė Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!