Greita paieška
Receptai
Draugai

Moliūgų pyragas su medumi

Moliūgų pyragas su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 350 gramų
  • Moliūgas, tarkuotas , 250 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Citrina (sultys) , 0,5 vieneto
  • Cukraus pudra , 4 valgomieji šaukštai
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinė pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą kartu su medumi ištirpinti ant garų.

  2. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, kvapius pipirus ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, po to sumaišyti su tarkuotais moliūgais.

  3. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, pamažu maišant, berti į skystą masę.

  4. Skardą ištepti sviestu ir supilti tešlą.

  5. Dėti į karštą orkaitę ir kepti 30 minučių.

  6. Aplaistyti cukraus pudros - citrinų glaistu. Aromatingas labai šis pyragas, lengva pagaminti, rudas, nors be kakavos.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Bulvės su grybais kaimiškai Vanilinis varškės apkepas Sojos pupelių kotletai Keksiukai su spanguolėmis Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!