Greita paieška
Receptai
Draugai

Moliūgų sriuba

Moliūgų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgai , 1 kilogramas
  • Sultinio , 1 litras
  • Grietinė , 20 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Aliejuje pakepinkite žiedais supjaustytą svogūną, porą susmulkintų česnako gabalėlių, stambiai sutarkuotą imbiero šaknies gabalėlį (dėl kvapo) ir vieną kilogramą kvadratėliais supjaustytų moliūgų.

  2. Tuomet viską sudėkite į puodą, pasūdykite, pagardinkite pipirais, užpilkite litru vištienos sultinio ar daržovių sultinio ir virkite, kol moliūgai suminkštės. Gautą sriubą gerai sutrinkite trintuvu ir pamažu supilkite 20 ml grietinės.

  3. Tada užvirkite ir sriubą patiekite su pakepintomis moliūgų sėklomis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas su sūriu ir žalumynais Citrinų pyragas Cukinijos pyragas Pyragas su slyvomis Bulvės su grybais kaimiškai Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!