Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų blynai

Morkų blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Imbieras
  • aliejus kepimui
Reikės:
  • Morkos , 200 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 50 mililitrų
  • Manai , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas sutarkuojame stambia trintuve, sudedame į puodą, užpilame vandeniu, suberiame cukrų, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.

  2. Baigdami troškinti suberiame manus. Į atvėsusias troškintas morkas įmušame kiaušinį ir suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

  3. Blynelius kepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Patiekiame su grietine arba tarkuotu šokoladu.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Naminė pica Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Marinuota strimele Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!