Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų ir varškės apkepas

Morkų ir varškės apkepas
Morkų ir varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Morkos , 4 vienetai
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskutau ir sutarkavau bulvių tarkavimo mašina. Gaunasi kaip bulvių tarkė.

  2. Morkas, varškę, kiaušinius, cukrų, manų kruopas ir cinamoną sudėti į plakimo indą ir viską išmaišiau su mikseriu iki vientisos masės.

  3. Gautą varškės apkepo tešlą supyliau į kepimo formą. Prieš tai kepimo formą patepiau sviestu ir pabarsčiau manais.

  4. Kepiau apie 50-60 minučių orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros.

  5. Iškepusį apkepą galima ir papuošti, jei tik yra noro ir laiko. Skanaus ! :)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Purūs keksiukai Naminė pica Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!