Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų pudingas su varške

Morkų pudingas su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Morkos , 190 gramų
  • Varškė , 50 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Sviestas , 5 gramai
  • Pienas , 300 mililitrų
  • Kruopos , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskuskite, išvirkite pieno ir vandens mišinyje ir sumalkite mėsmale. Sudėkite pertrintą varškę, trynius, išsuktus su cukrumi, manų kruopas, sviestą.

  2. Viską gerai išmaišykite. Pridėkite išplaktus baltymus ir dar truputį pamaišykite. Masę sukrėskite į riebalais išteptą formą ir kepkite orkaitėje. Į stalą paduokite su lydytu sviestu ar grietine.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Kiaulienos nugarinė su sūriu Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!