Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų pyragas

Morkų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 5

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Margarinas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 200 gramų
  • Morkos , 300 gramų
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarkute).

  2. Masę ismaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite.

  3. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą.

  4. Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardelę pateptą trupučiu sviestuko, kepkite apie 25 min.

  5. Patebėjimas. Pyragą dėkite į gilesnę skardelę nes pyragas labai iškyla pasidaro purus. Skanaus

Komentarai5
Rita

Tikrai labai paprastas,bet begalo skanus ir purus pyragas ;)Kepsim dar nekarta ;)

rasa

As dar dedu maltu gvazdikeliu i sitoki pyraga, manau jie cia yra privalomi.

Ineta

O kokioj temperatūroj? 180?

Viktorija

Gaminau, skanu, tik sodą blogai išmaišiau tai jautėsi vietom :)

as

yra teke ragaut tai labai skanu ir net nepasakytum kad su morkom,kol nepasako:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai Pekino kopūstų salotos Burokėlių salotos Grybų padažas Citrinų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!