Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų pyragas

Morkų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Morkos, tarkuotos , 2 stiklinės
  • Cukrus (cukranendrių) , 1 stiklinė
  • Miltai , 1,5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus , 0,5 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Perlinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinžolė, lapelis , 1 lapas
  • Spanguolės , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 45 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu. Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Kreminė svogūnų sriuba Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Keksiukai su spanguolėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!