Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų sriuba

Morkų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Krapai , 1 saujelė
Reikės:
  • Morkos , 250 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Vištienos krūtinėlė , 100 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Vanduo , 1 litras
  • Moliūgai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustome morkas, svogūnus, vištienos krūtinėlę ir moliūgus.

  2. Aliejuje (galime ir svieste) pakepiname svogūnus, smulkiai supjaustytus česnakus. Kartu suberiame morkas ir viską kepame dar apie 2-3 minutes.

  3. Į puodą supilame apie 1 litrą vandens. Į užvirintą vandenį sudedame vištienos krūtinėlės kubelius ir supilame pakepintus svogūnus, česnakus ir morkas bei susmulkintą moliūgą. Viską pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.

  4. Sriubą verdame apie 40 - 50 minučių. Išvirusią sriuba sutriname trintuvu. Papuošiame krapais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Rikotos sūrio pyragas Trapūs, sultingi kibinai Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!