Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkų sriuba

Morkų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Morkos , 600 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskusti ir susmulkinti.

  2. Nulupti svogūną ir supjaustyti.

  3. Susmulkinti ir žalumynus.

  4. Viską sudėti į puodą, supilti vandenį.

  5. Nepamirškite suberti prieskonius.

  6. Sriubą virti apie 20 - 30 minučių.

  7. Išvirusią sriubą sutrinti. Geriausia naudoti trintuvą. Jei neturite galima trinti su grūstuvu ir mikseriu.

Receptą atsiuntė Milita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Naminė pica Lietuviška  balta mišrainė Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!