Greita paieška
Receptai
Draugai

Morkytės

Morkytės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla , 1 pakelis
  • Agurkai, švieži , 3 vienetai
  • Vištiena, file (virta) , 300 gramų
  • Kiaušiniai, virti , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Krapai
Papuošimui:
  • Salotos
Aptepimui:
  • Sultys (morkų)
  • Kečupas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti tešlos lapą į 1 cm storio juostelėmis. Tada iš kartono susukite vamzdelius, kad gautųsi kūgio forma, o aplink juos apvyniokite tešlos juosteles. Paruoštus suktinius sudėkite ant skardos išklotos kepimo popieriumi ir aptepkite pomidorų padažo ir morkų sulčių mišiniu. Vamzdelius kepkite orkaitėje apie 15 min.

  2. Į indą sudėkite susmulkintą vištieną, smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinius, kubeliais pjaustytus šviežius agurkus bei krapus. Išmaišykite salotas su majonezu.

  3. Salotomis prikimškite atvėsusius vamzdelius ir papuoškite juos salotų lapais, jog atrodytų kaip tikros morkos!

    Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vyne marinuotos avienos kepsniai Keksiukai su spanguolėmis Silkė su cinamonu Zrazai su trimis įdarais Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!